Retningslinjer for personvern

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan personopplysningene dine samles inn, brukes og deles når du besøker eller kjøper fra trendgalleri ("www.trendgalleri.no").

Personopplysninger vi samler inn:
Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og eventuelle informasjonskapsler som er installert på enheten din. Når du surfer på nettstedet, samler vi i tillegg inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, nettstedene eller søkeordene som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi kaller denne automatisk innsamlede informasjonen for "enhetsinformasjon".

Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier:
- "Informasjonskapsler" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din, og som ofte inneholder en anonym, unik identifikator. Hvis du vil ha mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer dem, kan du gå til http://www.allaboutcookies.org.
- "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, internettleverandør, henvisnings-/utgangssider og dato/klokkeslett.
- "Web beacons", "tags" og "piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.

Når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnummer), e-postadresse og telefonnummer. Vi omtaler denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".

Når vi snakker om "personopplysninger" i denne personvernerklæringen, mener vi både enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

Hvordan bruker vi personopplysningene dine?
Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn, generelt til å oppfylle alle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, tilrettelegging for frakt og levering av fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
- Kommunisere med deg;
- Undersøke bestillingene våre med tanke på potensiell risiko eller svindel, og
- Når det er i samsvar med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame om våre produkter eller tjenester.

Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å avdekke potensielle risikoer og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer på og samhandler med nettstedet og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).

Deling av personopplysningene dine
Vi deler personopplysningene dine med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke personopplysningene dine som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår - du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker personopplysningene dine her: https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Til slutt kan vi også dele personopplysningene dine for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for å beskytte rettighetene våre på annen måte.

Atferdsbasert annonsering
Som beskrevet ovenfor bruker vi personopplysningene dine til å gi deg målrettet reklame eller markedsføringskommunikasjon som vi tror kan være av interesse for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke opplæringssiden til Network Advertising Initiative ("NAI") på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke lenkene nedenfor:
- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

I tillegg kan du reservere deg mot noen av disse tjenestene ved å gå til Digital Advertising Alliances reservasjonsportal på: http://optout.aboutads.info/.

Ikke spor
Vær oppmerksom på at vi ikke endrer vår praksis for innsamling og bruk av data på nettstedet når vi ser et sporingssignal fra nettleseren din.

Dine rettigheter
Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personopplysningene vi har om deg, og til å be om at personopplysningene dine korrigeres, oppdateres eller slettes. Hvis du ønsker å utøve denne retten, kan du kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen nedenfor.

I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, gjør vi oppmerksom på at vi behandler opplysningene dine for å oppfylle kontrakter vi kan ha med deg (for eksempel hvis du legger inn en bestilling via nettstedet) eller på annen måte forfølge våre legitime forretningsinteresser som nevnt ovenfor. I tillegg gjør vi oppmerksom på at opplysningene dine vil bli overført utenfor Europa, blant annet til Canada og USA.

Lagring av data
Når du legger inn en bestilling via nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din i våre arkiver, med mindre og inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.

Endringer
Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller regulatoriske årsaker.

Nettstedet er ikke beregnet på personer under 18 år.

Slik kontakter du oss
Hvis du vil ha mer informasjon om personvernerklæringen vår, har spørsmål eller ønsker å klage, kan du kontakte oss via e-post på support@trendgalleri.no.